Menu
Your Cart

СМАРТФОНИ

Бренд: Oppo Шифра: 599271389
 • 6.55" AMOLED 120Hz
 • 256GB, 8GB
 • Octa-Core CPU
 • 50MP; 32MP
 • 4800 mAh
30,390ден.
Xiaomi 13T
Нема на залиха
Бренд: Xiaomi Шифра: MZB0EK5EU
 • 6.67" AMOLED 144Hz
 • 256GB, 8GB
 • Octa-Core CPU
 • 50MP; 20MP
 • 5000 mAh
30,990ден.
Xiaomi 13T
Нема на залиха
Бренд: Xiaomi Шифра: MZB0EK5EU
 • 6.67" AMOLED 144Hz
 • 256GB, 8GB
 • Octa-Core CPU
 • 50MP; 20MP
 • 5000 mAh
30,990ден.
Бренд: OnePlus Шифра: 599271387
 • 6.7" AMOLED 120Hz
 • 128GB, 8GB
 • Octa-Core CPU
 • 50MP; 8MP
 • 4800 mAh
35,640ден.
од 1 до 4 | вкупно: 4 производи (1 Страни)