Menu
Your Cart

СМАРТФОНИ

Redmi 10 2022 Redmi 10 2022
Нема на залиха
Бренд: Xiaomi Шифра: MZB0A6UEU
 • 6.5" LCD 90Hz
 • 64GB, 4GB
 • Octa-Core CPU
 • 50MP; 8MP
 • 5000 mAh
10,590ден.
Realme 6S
Нема на залиха
Бренд: RealMe Шифра: RMX2002B
 • 6.5" IPS LCD 480nits
 • 64GB, 4GB
 • Octa-Core CPU
 • 48MP; 8MP
 • 4300 mAh
11,140ден.
Redmi 12 Redmi 12
Нов модел Нема на залиха
Бренд: Xiaomi Шифра: MZB0ESLEU
 • 6.79" IPS LCD 550nits
 • 1080 x 2460
 • 256GB, 8GB
 • Octa-Core CPU
 • 50MP; 8MP
11,250ден.
Redmi Note 11 Redmi Note 11
Нема на залиха
Бренд: Xiaomi Шифра: MZB0ANZEU
 • 6.43" AMOLED 90Hz
 • 128GB, 4GB
 • Octa-Core CPU
 • 50MP; 8MP
 • 5000 mAh
12,760ден.
Redmi Note 11 Redmi Note 11
Нема на залиха
Бренд: Xiaomi Шифра: MZB0ALZEU
 • 6.43" AMOLED 90Hz
 • 128GB, 4GB
 • Octa-Core CPU
 • 50MP; 8MP
 • 5000 mAh
12,760ден.
Redmi Note 12S Redmi Note 12S
Прашај
Бренд: Xiaomi Шифра: 599271290
 • 6.43" AMOLED 90Hz
 • 256GB, 8GB
 • Octa-Core CPU
 • 108MP; 16MP
 • 5000 mAh
12,990ден.
Redmi Note 12S Redmi Note 12S
Нема на залиха
Бренд: Xiaomi Шифра: 599271291
 • 6.43" AMOLED 90Hz
 • 256GB, 8GB
 • Octa-Core CPU
 • 108MP; 16MP
 • 5000 mAh
12,990ден.
Samsung Galaxy A23
Нема на залиха
Бренд: Samsung Шифра: 599877525
 • 6.6" PLS LCD 120Hz
 • 64GB, 4GB
 • Octa-Core CPU
 • 50MP; 8MP
 • 5000 mAh
13,490ден.
Samsung Galaxy A23
Нема на залиха
Бренд: Samsung Шифра: 599270606
 • 6.6" PLS LCD 120Hz
 • 64GB, 4GB
 • Octa-Core CPU
 • 50MP; 8MP
 • 5000 mAh
13,490ден.
од 1 до 9 | вкупно: 9 производи (1 Страни)